#wGTH Forumas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

wGTH Public Serveris: wGTH.sytes.net:27016

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti
ImageHost.org
ImageHost.org

iZnouGouD į prezidentus

Go down 
2 posters
AutoriusPranešimas
iZnouGouD

Pranešimų skaičius : 10
Reputacija : -1

iZnouGouD į prezidentus Empty
RašytiTemos pavadinimas: iZnouGouD į prezidentus   iZnouGouD į prezidentus Icon_minitimeSpalis 11th 2010, 00:31

Kodėl turėčiau tapti admin? Turiu patirties nemažai (apie du metus GTH,CM) patirties. Kas nesupranta čia yra žaidimas iki 15 round( 1 pusėje), o antroje pusėje kuri pirma komanda surenka 16 round. Iš akies galiu pamatyt kas čytina kas ne. Pastebėjau vieną įdomų fenomeną, kad neretai adminai banina žaidėjus neatsižvelgiant į tai jog jie steam (nesakau, kad steame nėra kodų). Tuolabiau steaminiai žaidėjai turi žymei daugiau patirties negu nonai.
Kita info: man 20, lošiu ganėtinai dažnai ir esu ganėtinai teisingas, tuolabiau užimu 1-ąją vietą serveryje
Atgal į viršų Go down
iZnouGouD

RašytiTemos pavadinimas: Re: iZnouGouD į prezidentus   iZnouGouD į prezidentus Icon_minitimeSpalis 12th 2010, 21:28

Patikslinau informaciją.
Atgal į viršų Go down
MaNiaC

Pranešimų skaičius : 40
Reputacija : 0

RašytiTemos pavadinimas: Re: iZnouGouD į prezidentus   iZnouGouD į prezidentus Icon_minitimeSpalis 12th 2010, 22:41

Taj kad gerai losi man atrodo nieko nereiskia y admino rinkimus :]
Atgal į viršų Go down
iZnouGouD

RašytiTemos pavadinimas: Re: iZnouGouD į prezidentus   iZnouGouD į prezidentus Icon_minitimeSpalis 12th 2010, 23:34

matau čytus plika akim Very Happy Šeip nesu vaikas ir ganėtinai atsakingas žmogus plius dažnai žaidžiu, ko dar reik, gal kad išsirengčiau plikai ir bėgčiau Vilnius-Kaunas dainuodamas lietuva tevynė mūsų?
Atgal į viršų Go down
MaNiaC

RašytiTemos pavadinimas: Re: iZnouGouD į prezidentus   iZnouGouD į prezidentus Icon_minitimeSpalis 13th 2010, 00:28

Ne as te spendziu kas bus tie adminai isrinkti,istikruju man neidomu nes pats esu dbr adminas Smile ir ka isrinks man nesvarbu tik kad nebutu mazas vaikas ir nedetu banus kurie gerai zaidzia Smile
Atgal į viršų Go down
iZnouGouD

RašytiTemos pavadinimas: Re: iZnouGouD į prezidentus   iZnouGouD į prezidentus Icon_minitimeSpalis 13th 2010, 01:28

MaNiaC rašo:
Ne as te spendziu kas bus tie adminai isrinkti,istikruju man neidomu nes pats esu dbr adminas Smile ir ka isrinks man nesvarbu tik kad nebutu mazas vaikas ir nedetu banus kurie gerai zaidzia Smile
Argi aš taip galėčiau? Cool
Atgal į viršų Go down
MaNiaC

RašytiTemos pavadinimas: Re: iZnouGouD į prezidentus   iZnouGouD į prezidentus Icon_minitimeSpalis 13th 2010, 01:33

Is elgesio taj matosi kad negaletum Very Happy
Atgal į viršų Go down
iZnouGouD

RašytiTemos pavadinimas: Re: iZnouGouD į prezidentus   iZnouGouD į prezidentus Icon_minitimeSpalis 13th 2010, 01:50

MaNiaC rašo:
Is elgesio taj matosi kad galetum Very Happy
Fixed
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: iZnouGouD į prezidentus   iZnouGouD į prezidentus Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

iZnouGouD į prezidentus
Atgal į viršų 
Puslapis 11