MaNiaC
Pranešimų skaičius : 40 Reputacija : 0 Join date : 2010-09-12 Miestas : Paklausk
| Temos pavadinimas: Admino problema Spalis 25th 2010, 17:46 | |
| Nu gerai y skype nenori adminas pagrindinis atrasyt tad rasysiu ce gal ce atrasys....Esu adminas kaip zinot,ir krc neina banint zaidejo nu tikra nesamone,moku as juos banint bet neuzsibanina blyn,sutvarkykit sita nesamone! | |
|
PauliusZZ Administratorius
Pranešimų skaičius : 70 Reputacija : 2 Join date : 2010-08-29
| Temos pavadinimas: Re: Admino problema Spalis 25th 2010, 21:16 | |
| Gal moki tu bhanint tiktai yra tokiu zaideju kur su dinaminiu ip ateina ir kas minute keiciasi ip ir jokios naudos is baininmo taip buvo ir man pora kartu, bet cia tik kelis kartais ateina su dinaminiu. O taip tai naudok amxmodmenu ten spaudi isbaninti zaideja pasirenki zaideja ir virsuj ten kur rasyt zinute praso kad parasyum priezasti parasai priezasti ir uzsibanina. | |
|
MaNiaC
Pranešimų skaičius : 40 Reputacija : 0 Join date : 2010-09-12 Miestas : Paklausk
| Temos pavadinimas: Re: Admino problema Spalis 25th 2010, 22:29 | |
| Pauliau tu mane laikai visusku debilu,pries prikdamas admina as zinau ka darau ir moku banint ir visa kita ka turi daryt adminas,netgi save meginau banint net neisejo o mano ip tvarkingas viskas....Spresk sita problema jmj | |
|
PauliusZZ Administratorius
Pranešimų skaičius : 70 Reputacija : 2 Join date : 2010-08-29
| Temos pavadinimas: Re: Admino problema Spalis 26th 2010, 02:51 | |
| e maniac ramink gaza savo. Visu pirma kitiem leidzia banint tau neleidzia, o visu pirma saves net neturi leist kad leistu uzbanint, cia tai nesamone pasakei. | |
|
MaNiaC
| Temos pavadinimas: Re: Admino problema Spalis 26th 2010, 04:43 | |
| Koki gaza man nuleist? As normalei sneku Beto kai nusipirkau admina nebuvo problemu jokiu ejo banint visus ir netgi save,zodziu nezinau ka daryt,nusiperki admina ir negali visu privilegiju naudot,pwz kaip zlot,nu as jo negavau,nes daznai yra pilnas serveris ir neina yeit | |
|
MaNiaC
| Temos pavadinimas: Re: Admino problema Spalis 26th 2010, 04:53 | |
| Zodziu isssiajskinau kad viskas gerai,Ten to nejo banint nes keitaliojosi ip o saves kaip sakei neina banint,zodziu viskas gerai. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Admino problema | |
| |
|